Jobbmöjligheter för unga i Europa!

Är du ung och nyfiken på möjligheten att arbeta ute i Europa? Kom då och träffa ditt lokala EU-kontor, Europa Direkt Sydskåne på Rekryteringsmässan i Sjöbo!

VI finns på plats för att ge tips på och material om olika möjligheter att arbeta i andra Europeiska länder än Sverige.

  • Kanske vill du sommarjobba på en gård på Island eller vinterjobba på ett hotell i Norge? Då kan du fråga oss om möjligheterna med Nordjobb.
  • Ett sätt att skaffa sig erfarenhet är genom att arbeta som volontär, något som Europeiska solidaritetskåren ger dig möjlighet till. Då får du resa och uppehälle betalt samtidigt som du kan arbeta med viktiga frågor som tex. miljö, hälsa, inkludering och kultur.
  • På jobbplattformen Euresjobb finns drygt 4.651.611 lediga Europeiska jobb, vi visar dig hur du söker efter något som passar dig.
  • Kanske är du nyfiken på en karriär inom EU-kommissionen eller någon annan del av EU? Då kan vi berätta mer om EPSO (European Personel Selection Office).

Utöver information och rådgivning om EU-jobb blir det digitalt quiz med fina priser! På plats under dagen finns även olika företag och organisationer från Sjöbo kommun.

Var? Sandbäcksvägen 8c, Sjöbo
När? Fredag 21/4, 13-16

Hur? Anmäl dig till naringsliv@sjobo.se